ضاربان سکه های تقلبی نقره داغ شدند

کد خبر : 20873
29 دی 1403 - 16:10

رییس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ ضارب سکه های تقلبی خبر داد و گفت: این متهمان با فروش سکه های تقلبی تجمیع مال می کردند.

رییس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ ضارب سکه های تقلبی خبر داد و گفت: این متهمان با فروش سکه های تقلبی تجمیع مال می کردند.

سردار علی قاسم پور روز پنجشنبه در این خصوص گفت: با مراجعه مالک یک مغازه طلافروشی به کلانتری ۱۱۳ بازار، وی مدعی بود تعدادی سکه طلا از ۲ مرد خریداری کرده و سپس متوجه شده سکه‌ها تقلبی است.

وی ادامه داد: با تشکیل پرونده، رسیدگی به موضوع در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۱۳ بازار قرار گرفت و پس از پی‌جویی های انتظامی و با بررسی های میدانی و استفاده از شیوه های نوین پلیسی، مشخصات و مخفیگاه این متهمان شناسایی شد.

رییس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: با اخذ مجوز از مقامات قضایی، تیم عملیات کلانتری به مخفیگاه متهمان مراجعه و در یک عملیات غافلگیرانه هر ۲ را دستگیر کرده و در بازرسی از محل نیز ۲ دستگاه پرس برای ضرب سکه، ۳۰عدد انواع قاب های سکه در ابعاد مختلف، حدودا هزار عدد پولکی تقلبی سکه خام، حدودا پنج هزار کارت مخصوص پرس انواع سکه با نام های صرافی و بانک های مختلف، حدودا صد ورق هجده تایی هلوگرامی جعلی، ۲۰ ورق ۱۰تایی چاپ هلوگرام، انواع و اقسام ابزار آلات و پرداخت سکه کشف و ضبط شد.

منبع: ایرنا

نویسنده: اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا،جواهر،نقره و سکه تهران ۴۴۸ بازدید بدون دیدگاه

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی شده توسط: آریان دیتا