رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به تعدد نمایشگاههای صنعت طلا و جواهر، معتقد است که بایستی این نمایشگاه بهگونهای باشد که فرآیند تولید تا توزیع و ابزارآلات مورد استفاده در این صنعت را به معرض نمایش گذاشته و بهصورت جامع در شهرهای بزرگتر و با امکانات بیشتر برگزار شود.
نادر بذرافشان ضمن اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگهای نیمه قیمتی و قیمتی در استان خوزستان اظهار کرد: تاکنون استان خوزستان، نمایشگاهی در حوزه صنعت طلا جواهری برگزار نکرده بود و در بخش تولید نیز جزو استانهایی بود که نسبت به استانهای دیگر فعالیت تولید زیاد نداشته، اما همانطور که اشاره شد، با هماهنگیهای صورت گرفته این رویداد برگزار شد.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: مشارکت و حمایت همکارانمان جهت حضور در این نمایشگاه بسیار پررنگ بود و استقبال خوبی هم صورت گرفت، اما نکته مهم اینجاست که معتقد هستیم نمایشگاههای مرتبط با صنف طلا و جواهر بایستی تخصصیتر و فنیتر باشند و چرخه تولید تا توزیع به معرض نمایش گذاشته شود. نیاز است که سال به سال و نمایشگاه به نمایشگاه، ضعفها را اصلاح کرده و نقاط قوتمان را افزایش دهیم. ضمن اینکه به نظر بنده، بهتر است که نمایشگاهها با فواصل زمانی بیشتری از هم برگزار شوند؛ بطور مثال در یک ماه اخیر، سه نمایشگاه تبریز، شیراز و اهواز را داشتیم که خوب نیست.
وی افزود: نمایشگاهها معمولاً در سراسر دنیا به صورت تخصصی و نهایتاً دوبار در سال برگزار میشود. بهتر است که این نمایشگاههای تخصصی در شهرهای بزرگتر که امکانات بیشتری هم دارند، برگزار شوند و نمایشگاه ایران را بتوانیم برگزار کنیم و چرخه تولید تا توزیع، فرآیند تولید، ماشینآلات، ابزارآلات (که بسیار هم گسترده بوده و دارای جذابیت است) به نمایش گذاشته شود. این یک ضعف است در برخی نمایشگاهها، فقط به بحث عرضه پرداخته میشود و مصنوعات طلا به نمایش گذاشته میشود.
به اعتقاد این مقام صنفی، باید به چرخه تولید و فرآیند آن در نمایشگاهها پرداخته شود تا مردم با این هنر و فرآیند تولید تا توزیع آشنا شوند. سال گذشته البته نمایشگاهی در اصفهان برگزار شد که تخصصیتر بود و یک بخش تنها به طیف ابزارآلات این صنعت که گسترده هم است، پرداخته شده بود. در بهمن ماه امسال نیز نمایشگاهی در تهران خواهیم داشت که امیدواریم به این موضوع دقت کافی شود.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
ثبت دیدگاه