رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران مطرح کرد:

طلافروشان با پرداخت مالیات مشکلی ندارند/ وجود شفافیت در صنف طلا و جواهر

کد خبر : 15982
17 اردیبهشت 1403 - 18:02

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و سکه درباره علت اعتراض عده‌ای از طلا‌فروشان در هفته‌ اخیر گفت: طلافروشان هیچ مشکلی با سامانه مؤدیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مؤدیان پیوسته‌اند.

بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و سکه درباره علت اعتراض عده‌ای از طلا‌فروشان در هفته‌ اخیر گفت: طلافروشان هیچ مشکلی با سامانه مؤدیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مؤدیان پیوسته‌اند.

او در ادامه بیان کرد: اکثر طلافروشان در سامانه مؤدیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت میکنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلافروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می‌کنند و تمام طلافروشان باید از سامانه مؤدیان تبعیت کنند. او خاطرنشان کرد: سامانه مؤدیان برای تمام مشاغل است و طلافروشان نسبت به آن هیچ‌گونه اعتراضی ندارند.

او خاطرنشان کرد: سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع‌رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد، با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان گفت: لزوم ثبت‌نام در سامانه مؤدیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه‌ها برای طلافروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ماه وقت داده شود تا این سامانه‌ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند. بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت و این دو سامانه با وجود قول‌هایی که داده شد، با هم ادغام نشد.

او در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا‌فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه‌نگاری‌های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در سامانه جامع تجارت مطرح و قول‌هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

او گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا است و با توجه به اینکه هیچ تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلافروشان نسبت به این مساله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مساله واکنش‌هایی در پی داشته است.

او ادامه داد: طلافروشان اعلام کرده‌اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسوولان هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

او افزود: آسیب‌ها و ضعف‌هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه‌ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی‌های طلا می‌دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی‌های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

 

 

 

منبع: روزنامه قدس

نویسنده: اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا،جواهر،نقره و سکه تهران ۲۸۹۲ بازدید ۱ دیدگاه

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • طلافروش
    طلافروش
    7 ماه پیش

    سلام جناب بذر افشان اگر قانون هست پس اول باید ب قانونی ک مجلس تصویب کرده در رابطه با شفافیت اموال مسئولین و خانواده هایشان رای داده عمل کرد، هروقت سران کشور و مسئولین کشور داراییهایشان را در یک سامانه ای ثبت کردن اونوقت از یک صنف انتظار داشته باشن!!! همون مسئولی ک از شما میخواد ب قانون عمل کنید، شما هم در مقابل باید ازش بخواین ک قانون برای همه هست، خواهشا کوتاه نیاید من کارگاهمو با ۴۵ نفر نون خور میبندم و سرمایمو خارج میکنم اگر این قانون بخاد اجرا شه

طراحی شده توسط: آریان دیتا