عباس نوری با تاکید براینکه اخذ کد شناسایی جهت تولید مصنوعات طلا اجباری است، در این خصوص تشریح کرد: در حل حاضر 485 کد شناسایی معتبر برای مصنوعات طلا، در استان وجود دارد.
مدیرکل استاندارد استان تهران درخصوص عیارسنجی مصنوعات طلا افزود: 80 درصد عیارسنجیهای انجامشده بر مصنوعات طلا، توسط کارشناسان استاندارد، با الزامات استاندارد مطابقت داشته است و تنها 5درصد آنها مغایرت بحرانی داشتهاند.
وی با اشاره بر سامانه پیامکی 10001517 جهت استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد و یا مجوز فرآوردههای مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان قبل از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامک شماره کدGT به این سامانه، وضعیت اعتبار کدها را استعلام کنند.
این مقام مسؤول در خصوص کدها توضیح داد: این کدها برای مشخصشدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی، بر روی مصنوعات طلا درج میشود.
در این جلسه، نوری تعامل و همکاری اعضای اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلای شهر تهران با این ادارهکل را ارزنده دانست و از امضای تفاهمنامه فی مابین استقبال کرد.
مدیرکل استاندارد استان تهران، برای نظارت دقیقتر بر واحدهای تولیدی و صنفی طلا، ایجاد بستر مشترک جهت همافزایی در امور بازرسی و نمونهبرداری را موثر دانست و افزود: گسترش و نظارت بر آزمایشگاه های همکار، تشکیل کمیته تخصصی جهت پیگیری امور مربوط به صنعت طلاسازی، برگزاری دورههای آموزشی با همکاری دوجانبه ادارهکل و اتحادیه از راههای زمینهساز ارتقای سطح کیفی و استانداردسازی صنعت طلا است.